По време на срещата с ДПС Мария Габриел представи 10 приоритета,

...
По време на срещата с ДПС Мария Габриел представи 10 приоритета,
Коментари Харесай

Цонев: На България ѝ отива да има жена премиер

По време на срещата с Движение за права и свободи Мария Габриел представи 10 целта, по които ще работи възможното държавно управление с първия мандат.

-->
По думите ѝ би трябвало да се работи дружно с българска тактика на трите ААА - амбиция, престиж, ангажимент.

" На България ѝ отива да има жена министър-председател. Пожелавам ви да завършите мандата сполучливо ", заяви Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

" Голяма част от целите, които изброихте, са и наши цели. Приветстваме вашата самодейност за освобождението на основния прокурор ", акцентира той. И добави, че доста мощно усещане му е направило изказванието за трите А и изречението за разликите. " Нашите три А бяха разсъдък, отговорност и разговор ", добави Цонев.

" ДПС е единствената партия, която преди година и няколко месеца внесохме план за промени в Конституцията, които предвиждаха доста дълбоки промени ", напомни Йордан Цонев.

" Още тогава казахме, че това е основа за диалози с другите политически сили. Имахме обаче огорчението от тези, които приказват за правосъдна промяна да не му бъде обърнато внимание. Но ето, че времето изведе този наш ход на напред във времето. Имате нашата цялостна поддръжка по тази тематика ", сподели още Цонев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР